Witam mam pytanie czy u was też są pochylone przednie koła od góry do środka dokładnie tak /-\ Tak ma może być czy to oznaka ze coś jest nie tak?? nie tnie mi opon, na razie jeżdżę na 155/70/13. Dziękuje za odpowiedz.Pozdrawiam
Hadzi [Usunięty]
Wysłany: 18-01-2009, 11:46
kawas, nie moga być tak pochylone! Bedzie Ci zżerało opony od środka. Taki ecoś mozna uzystać przez obniżenie auta, ale wtedy trzeba jechać ustawić geometrie. U mnie też tak było i w zeszłym tyg ustawiłem geometrie, a przód mam obniżony o 60mm. Koszt to około 50zł.
kawas [Usunięty]
Wysłany: 19-01-2009, 17:02
Obniżone to ono nie jest, ma seryjny zawias ale jak założyłem 13 to siadł i to bardzo, komplet sprężyn czeka na montaż dopiero na wiosnę, kiedyś miałem przypadek taki w escorcie mkIV wystarczyło wymienić wahacz i kola stały prosto, a może to być wina wybitych wahaczy?? na dziurach nie słychać żeby były wybite. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum