Drobna uwaga - odkręcenia samej kostki z układem od całości przepływomierza potrzebny jest tzw. pin torx, czyli torx z dziurką. Nie pamiętam tylko jaki numer.
Któryś z czerwonego pudełka na pewno będzie pasował:
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Można, ale nie jest to zbyt wygodne, nie da rady dobrze go wyczyściić, a na dodatek łatwo można uszkodzić. Przepływomierz to wbrew pozorom bardzo delikatne urządzenie.
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 21-04-2012, 09:04
Jest maly problem sruba byla zakrecona na amen probowalem rowniez zrobic naciecie i udalo sie ale jest maly problem... stop z ktorego wykonana jest sruba jest zbyt mieki i srubokret rowniez nie daje rady chyba poprostu ja rozwierce a pozniej zastapie ja czyms lepiej wykonanym
[ Dodano: 22-04-2012, 21:12 ]
W środę zabieram się za rozwiercenie śruby od przepływki wyczyszczę ją i zobaczę co wtedy, jeżeli to nie pomoże bocznikowy (możecie podać jakąś instrukcję jak to zrobić?) a co myślicie o preparatach czyszczących silnik "od środka"? Np. preparaty do czyszczenia zaworów czy jakieś ulepszacze czy ceramizery? Wiem że trochę odbiegam od tematu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum