Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1997
Wysłany: 28-04-2007, 12:41 jak zdjąć - wykręcić antenę
czy jest mozliwosc wykrecenia anteny? nie chodzi mi o demontowanie lampki na podsyfitce i wykrecanie wszytskiego tylko zeby odkrecic sam "drut", zeby można na myjke podjechac bo kaza ontene odkrecic. i nie wiem czy gwint jest mocno zapieczonyczy wogole nie da sie.
Ostatnio zmieniony przez Gaydek 30-12-2007, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Tak, antenę ("drut", "bat" etc.) można odkręcić. BTW Nie polecam myjni automatycznych .
miro0906 [Usunięty]
Wysłany: 28-04-2007, 14:10
Ja tez nie potrafilem odkrecic anteny nie mam pojecia jak ona jest przykrecona(nawet kombinerki nie pomogły)2 razy bylem na myjni automatycznej i antena sie nie złamala
u mnie na początku dawało się odkręcić, później niestety nie
jeździłem nadal na myjnię automatyczną i w końcu atenta pooooszła (fajnie się odbijała od ścian myjni ) i wówczas byłem zmuszony do założenia nowej
porada: użyc kombinerek i płynu/smaru do ciężko odkręcających się śrub i odkręcać przed myjnią!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum