powiedzcie mi gdzie moge w miare tanio kupic cale lampy do pumy, najlepiej komplet.... na allegro widzialem ale nie stac mnie wydac przeszlo 1000zl na lampy...Gdyby ktos mial na stani edo sprzedazy lub zna kogos to bede wdzieczny z gory dzieki
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 26-10-2008, 12:56
wosh, niestety lampy do Pumy tyle kosztują, nawet z jakiegoś rozbitka cena będzie dość wysoka To co mogę Ci polecić to najlepiej będzie jak kupisz całkiem nowe lampy. Wtedy masz pewność, że są oryginalne, mają pewne zaczepy i są szczelne i z połyskiem. Oryginalna, nowa jedna lampa u dealera kosztuje 1100-1200zł , ale u naszego zaprzyjaźnionego dealera Auto Watin mamy zniżkę i możemy kupić lampę za 700zł.
Sam u siebie muszę zmienić lampy. I zastanawiam się właśnie czy nie kupić w Watinie.
Na allegro lampy chodzą po 500-600zł, więc chyba wolę wydać więcej te 100zł. więcej i kupić coś nowego i z gwarancją.
_________________ Żyjesz po to aby jeździć. Jeździsz po to aby żyć.
Porucznik Gwiezdnej Floty Słód™
wosh [Usunięty]
Wysłany: 26-10-2008, 13:01
hey dzieki za rade a powiedz mi masz moze namiary na tego dealera??
Jeśli chesz dowiedzieć sie w jakiej cenia mają ceny na części i to zadzwoń do tego gościa z Watinu, numer masz podany w poście. Tylko pamiętaj, że musisz powiedzieć, że jesteś z Klubu
wosh [Usunięty]
Wysłany: 26-10-2008, 13:29
narazie to tylko tyle sie dowiedzialem : Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.....ale dzieki jakos sobie poradze:) pozdrawiam
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Wysłany: 27-10-2008, 11:11
wosh napisał/a:
narazie to tylko tyle sie dowiedzialem : Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum.....ale dzieki jakos sobie poradze:) pozdrawiam
wosh,przepraszam nie zauważyłem, że nie miałeś uprawnień, wybacz
Ale widzę, że już masz je nadane
wosh [Usunięty]
Wysłany: 27-10-2008, 18:45
no nie ma problemu i tak wdzieczny Ci jestem za info.....pozdrawiam
Franek [Usunięty]
Wysłany: 27-10-2008, 19:05
Szukaj na allegro - najlepiej jak znajdziesz auto które jest do rozbiórki. Nawet jak ktoś nie wystawia lamp na aukcję to warto podzwonić i popytać. Czasem zdarzają się okazje. Szukaj szukaj i jeszcze raz szukaj. Od nas z forum ktos kupował niedawno dużo części do pumy z auta do rozbiórki i przez to, że kupił dużo części czastkowe ceny były naprawdę okazyjne (a wział silnik, lampy i mase innych pierdół).
Co do nowych lamp - są diabelsko drogie - i nawet rabat nie zmienia specjalnie sytuacji.
Chyba, że rozwaliłeś lampy sam i masz ubezpieczone auto, to już warto skorzystać z AC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum