Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 21-12-2009, 14:37
Ok Wielkie dzięki za wszystkie posty a mam jeszcze takie małe pytanie co to może być w tylnym zawieszeniu gdy dociskam to słychać takie jakby stuknięcie oczywiście dzieje się tak też podczas jazdy...każdy wie jakie polskie drogi są wiec nie muszę nic dodawać:) Wiec jak Panowie co myślicie o tym problemie?
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 22-12-2009, 10:22
Na początku przepraszam Panie. Gdy dociskam bagażnik podczas postoju to słychać takie stukanie a podczas jazdy to słyszę takie stukanie gdy są nierówności lub wyboje.
[ Dodano: 22-12-2009, 14:34 ]
Byłem na stacji diagnostycznej i powiedzieli mi tam że przyczyna takiego stukanie może byc że amortyzatory przymarzły. Możliwe?
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum