Wysłany: 07-06-2005, 06:41 Kolejne głupie pytanie - tylna lampa
Witam!
Jak to cholerstwo otworzyć? Próbuję kręcić tymi żółtymi śrubkami/wkrętami, potem ciągnąć, wykręcić je i nic. Fakt, że jestem blondynem, nie ma z tym nic wspólnego
Ostatnio zmieniony przez Opoya 20-08-2006, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
To cholerstwo , czyli co ???
Lampa mocowana jest na trzy nakretki , a zeby sie do nich dostac to nalezy otworzyc zaslepke z materialu , mocowana na plastikowy - zolty wczep .
U mnie wystarczy przekrecic i wyciagnac.
Sir_Morgoth [Usunięty]
Wysłany: 07-06-2005, 11:07
To cholerstwo, czyli właśnie ten kawałek tapicerki/materiału, który jest zamknięty tym żółtym plastikiem. Myślałem, że robi się to tak samo, jak w przypadku schowka po lewej stronie bagażnika - obrót o 90 stopni w dowolną stronę i to się 'odhacza'. Ale u mnie to nic nie daje.
---
OK. Po zastosowaniu metody siła x gwałt, udało mi się wyciągnąć te żółte ustrojstwa. Ale i tak dzięki za pomoc, Kurzki.
sprawa dotyczy tylnej lampy czy zdarzyło wam się już że z kierunkowskazu odpadło pomarańczowe szkło jeśli tak to czy jest możliwośc zdjecia plexi która osłania całą lampę i w jaki sposób to zrobić tak aby dostać się i je przykleic bądź wpiąć w jakiś sposób
teoretycznie dla laika rozebranie lampy jest nie mozliwe do wykonania
sa firmy ktore sklejaja lampy . moze jakbys sie dogadal to by ci najpierw rozklejli
a jesli chcesz samemu to musisz miec opalarke albo suszarke aby rozgrzac miejsca sklejenia lampy i jakies plaskie narzedzie do podwarzania oraz mase cierpliwosci i umiejetnosci
Silnik Pumy: 1.4
Rok prod. Pumy: 1998
Kolor Pumy: Melina Blue
Wysłany: 17-09-2005, 11:12
odradzam kazdemu takiej zabawy no chyba ze ktos ma naprawde duze umiejetnosci i cierpliwosc jak pisze Kurzki ... mnie sie wydawalo ze to proscizna, efekt peknieta pleksa i duzo zmarnowanego czasu łasia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum