bariwo
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Amparo Blue
Wysłany: 06-03-2012, 12:45
Z komisami jest tak - tu trochę nie zgodzę się z WieSiu: bywają świeżo sprowadzone w naprawdę dobrym stanie samochody. Dużo jest Pum ze Szwajcarii, trochę z Belgii z pełnymi książkami serwisowymi. Szukaj samochodu, który od chwili pierwszej rejestracji w Polsce nie stoi długo w komisie. 1-2 miesiące od rejestracji to oznacza, że może nie mieć wad ukrytych, które dostrzegli poprzedni oglądający.
Moja jest akurat komisowa. 2 tygodnie po sprowadzeniu była już u mnie. Na placu stała równo 14 dni. Później w Wawie też kilka jeszcze (z ciekawości) oglądałem i nie było większych zastrzeżeń.
Ale i trupów jest cała masa. Zwłaszcza tych, które już po Polsce trochę się pokręciły i mają po 2 i więcej właścicieli w naszym cudownym kraju.
Silnik Pumy: 1.7 VCT
Rok prod. Pumy: 2000
Kolor Pumy: Moondust Silver
Wysłany: 13-03-2012, 23:20
A jednak pojechalem w sobote te 350km w jedna strone, pozniej 350
km z powrotem... a dzisiaj z powrotem ale juz z laweta . A teraz pumcia stoi w garazu i czeka na zalatwienie formalnosci Mam nadzieje ze bedzie dobrze sie sprawowac
Gratuluję, oby dobrze się spisywała, bo radość z jazdy masz gratis
Opoya, Jestes super dziewczyna (by Mr.Maya)
Jak zwykle Matula Opoyka nie przezyje jak sie nie przyczepi Uwielbiam Cie (by bleade)
Opoya, [...] gratki dla ciebie kochaniutka (by rafalski69)
Opoya opoko ty nasza (by Beata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum